Menu toggle

Naar evenementenoverzicht

Vogelfotografie voor beginners

Praktische informatie

Groenling

Wanneer
wo 9 september 2020 van 19:00 tot 21:30 za 12 september 2020 van 07:00 tot 21:00 wo 16 september 2020 van 19:00 tot 21:30

Wat
Cursus of workshop

Waar
Schaapsdreef 29
8500 Kortrijk

Prijs
Basistarief: 250,00 €

Contact
Website: https://fotografie.tomlinster.be/fotoworkshop-vogelfotografie-voor-beginners/
E-mail: info@tomlinster.be

Uitgebreide beschrijving


Heb je zelf al eens vogels gefotografeerd? Niet makkelijk. Ze zijn onvoorspelbaar en rap. Met de juiste aanpak zal je betere foto’s maken. We gaan in een eerste sessie de theorie bekijken. In een tweede sessie gaan we een ganse dag vogels fotograferen vanuit een schuilhut. In een derde sessie bespreken we je foto’s.Vogels zijn fascinerende beesten. Sommigen vliegen de halve wereld rond. Andere hebben zich volledig aangepast om insecten uit een boom te peuteren. Ze zijn dan ook een uitdaging als fotograaf om ze mooi in beeld te brengen.

Tijdens deze workshop kom je alles te weten over:fotomateriaal
schuiltenten
de juiste instellingen (belichting, scherpstelling)
de voorbereiding
tips en trics
Als professionele natuurfotograaf fotografeer ik al meer dan 20 jaren vogels. Ik deel in deze workshop graag al mijn ervaring met jou.

Woensdag 9 september (19u-21u30) bespreken we de theorie
Op zaterdag 12 september (van ) gaan we de ganse dag vogels vanuit verschillende fotohutten in een bos in het noorden van Frankrijk. Deze fotohutten zijn speciaal aangelegd om vogels aan te trekken. Oa Vinken, mezen, spechten, sperwer, buizerd en zelfs een ijsvogel behoren tot de mogelijkheden. Genoeg vogels om de ganse dag te oefenen. Woensdag 16 september(19u-21u30). Dat is de kers op de taart. Fotobespreking is altijd leerrijk..

Wat heb je nodig?
Camera (dslr, systeemcamera, …)
Telelens (min 300mm of meer …)
Statief
Een dosis geduld
Voor wie is deze workshop
Voor beginnende (en gevorderde) fotograferen die al weten wat diafragma, sluitersnelheid en iso zijn. Je hoeft geen expert te zijn maar een basiskennis fotografie is nodig. Mail of bel gerust als je vragen hebt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Op de kaart

Zelf een activiteit toevoegen? Dat kan via www.UiTdatabank.be.