Menu toggle

Naar evenementenoverzicht

Kick-Off BabelBühne

Praktische informatie

BabelBühne is een meertalig ontmoetingsplatform in Antwerpen Noord

Wanneer
zaterdag 1 augustus 2020 van 15:00 tot 17:00

Wat
Festival

Waar
(ingang via Damhof) tegenover Lange Lobroekstraat 77, Antwerpen Dam
2060 Antwerpen 6 (Antwerpen)

Contact
Website: https://ttk.antwerpen.be/Tickets/Detail.aspx?language=NL&smallmenu=1&code=COC-PER-200801

Uitgebreide beschrijving


Dé officiële aftrap van een meertalige zomer!

Heel juli steken het kunstenaarscollectief Rooftoptiger en een superdivers team vrijwilligers de handen uit de mouwen om samen de BabelBühne in elkaar te timmeren. Ze bouwen de Bühne vanuit een liefde voor kunst, meertaligheid en spraakverwarring, die in de zomer van 2019 de Toren van Babel deed optrekken. Als vervolgverhaal op de Toren zal de Bühne heel augustus lang een ontmoetingsplek vormen voor allerlei talen en een smeltkroes zijn van allerlei kunsten, klanken en smaken… En dat alles in een groen kader, want de BabelBühne is geïnspireerd door de hangende tuinen van Babylon.

Dus! Schrijf samen op de Kick-Off mee aan dit vervolgverhaal en kom de platformen van de BabelBühne inwijden! Je kan proeven van wat er een maand lang te beleven zal vallen, én voormalig stadsdichter Maud Vanhauwaert zal haar stadsgedicht ‘De beweging van macht’ op de Bühne veilen.

>> Gratis, maar de plaatsen zijn beperkt! Reserveer je plekjes zoveel mogelijk in bubbels & kom een halfuurtje op voorhand
>> CASH ONLY
>> We houden het samen coronavrij: de Bühne is in openlucht dus een mondmasker dragen is aangeraden, bewaar de social distance & blijf thuis als je zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde of ziek was. We verzamelen ter plekke ook de gegevens van alle toeschouwers om mogelijke coronaverspreiding in kaart te brengen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Op de kaart

Zelf een activiteit toevoegen? Dat kan via www.UiTdatabank.be.